Pravila dostave


UVJETI DOSTAVE WEB TRGOVINE EK-ENERGIJE

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

 

1. Trošak dostave

Trošak dostave za za male agregate (do 100 kg) iskazan je kod naručivanja u web trgovini.

Trošak dostave za velike agregate posebno se dogovara.

*PDV je uključen u izražene cijene dostave.

2. Proces i vrijeme dostave

Dostavu izvršava ugovorni partner Intereuropa., za područje cijele Hrvatske.

Uobičajeno vrijeme dostave za područje Hrvatske je u roku od 2-7 radnih dana. Navedeni rok dostave računa se od trenutka kada je primljena uplata, osim u slučaju odabira plaćanja pouzećem. U slučaju dostave na otoke, zbog logističkih ograničenja, dostava se vrši u roku od 3 do 10 radnih dana, ovisno o lokaciji.

Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Nakon otpreme vaše narudžbe primiti ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi vaš paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja na ambalaži te ih odmah reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: info@ek-energija.hr